Digitalisering in de bouw

Digitalisering is ook in de bouw een trending topic. In hoeverre is jouw bouwbedrijf al gedigitaliseerd en ga jij op tijd mee met de tijd? Met Treetop Online bieden wij dé software om jouw bouwbedrijf te digitaliseren en daarmee te optimaliseren. Wij zijn er van overtuigd dat onze software jouw bedrijf zal helpen met het beter inrichten van jouw bedrijfsprocessen. Ook heb je met Treetop Online al jouw belangrijke documenten op één platform, overzichtelijk bij elkaar. Wat wil je nog meer? Neem contact met ons op voor een goed gesprek en een kop koffie, we vertellen je graag meer!

Contact opnemen

Digitalisering: alles naar de cloud

Door over te stappen naar de cloud kan jij profiteren van geavanceerde dataopslag en -beheer. Dit omvat het gebruik van cloudgebaseerde platforms voor het delen en synchroniseren van ontwerpen, documenten en andere projectgerelateerde informatie. Hierdoor wordt de samenwerking tussen teams verbeterd en kunnen projecten efficiënter worden uitgevoerd.

Bovendien maakt cloudmigratie het mogelijk om schaalbare rekenkracht en opslagcapaciteit te benutten, waardoor jouw bedrijf kan voldoen aan de groeiende vraag naar gegevensverwerking en -opslag. Dit is vooral cruciaal gezien de toenemende complexiteit van bouwprojecten en de enorme hoeveelheden gegevens die hiermee gepaard gaan.

digitalisering naar de cloud

Wet Kwaliteitsborging al van kracht in de bouw

De Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) heeft als doel de bouwkwaliteit te verbeteren en het vertrouwen van consumenten te vergroten door strengere regelgeving en toezicht. Digitalisering speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van bouwbedrijven om te voldoen aan de vereisten van deze wet.

Cloudgebaseerde systemen kunnen worden ingezet voor het vastleggen en beheren van documentatie, inspectieresultaten en nalevingsrapporten, waardoor jouw bedrijf kan aantonen dat je voldoet aan de wettelijke normen. Bovendien maken geavanceerde analysetools en dashboards in de cloud het mogelijk om de kwaliteitsborgingsprocessen te optimaliseren en potentiële risico's tijdig te identificeren. Benieuwd naar het gratis webinar dat wij hierover hebben gegeven? Klik op de link: Webinar Wet Kwaliteitsborging

digitalisering wkb

Treetop Online: dé oplossing voor digitalisering in de bouw

Met meer dan 150 jaar aan expertise in het ontwerpen van software specifiek voor de bouwindustrie, ondersteunt Treetop Online jouw bouwbedrijf bij het werken op een intelligente manier, niet alleen efficiënter maar ook effectiever. Hierbij krijg je moeiteloos meer overzicht en beheer over alle aspecten van jouw bouwonderneming.
ervaring Treetop Online
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Dé software voor de bouw uitproberen?

Wil jij een efficiënte software oplossing voor digitalisering, voor jouw bedrijf, allemaal op één platform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en leer hoe je jouw bouwbedrijf kunt verbeteren. Verbeter jouw werkprocessen met onze software voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online