Urenregistratie op de bouw

Tijd is geld – dat weet jij als bouwondernemer als geen ander. Daarom is in de hectische bouwwereld een nauwkeurige urenadministratie een eerste vereiste. Met Treetop Online wordt het bijhouden van gewerkte uren en projecttijd een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met papieren lijsten en handmatige berekeningen. Onze speciale app maakt digitale urenregistratie in de bouw efficiënter dan ooit.

Neem contact op

Vinger aan de pols via de app

Bankzaken regelen, reizen boeken of een film bekijken – ons leven draait om apps. Treetop Online snapt als geen ander dat je dat ook voor je bedrijf wilt. Onze online tool zorgt ervoor dat je via een app altijd de vinger aan de pols houdt van je projecten. Je ziet wie waaraan werkt, hoeveel tijd eraan wordt besteed en hoe de voortgang verloopt. Dit biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen en deadlines te halen.

Intuïtief je urenregistratie bijhouden

Onze intuïtieve software maakt het bijhouden van gewerkte uren een fluitje van een cent. Op de bouwplaats kan iedereen snel, eenvoudig en uiterst nauwkeurig hun uren registreren. Zo beschik jij altijd over de meest recente, nauwkeurige en betrouwbare gegevens en houd je grip op de zaak.

Onderneem nu actie

Je urenadministratie naar een hoger niveau tillen? Meer inzicht in projecten? Projecten die soepeler lopen? Neem vandaag nog contact op voor een demo en ontdek hoe onze urenadministratie app jouw bouwbedrijf vooruit helpt. Werk slimmer, bouw beter!

Vraag demo aan

 

Werner-Merts
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door Werner

Voordelen urenregistratie

groen vinkjewit vinkje
Slim registreren op de bouwplaats
groen vinkjewit vinkje
Gekoppeld aan je projecten
groen vinkjewit vinkje
Real-time inzicht = grip
Slim registreren op de bouwplaats

Met onze app kan je team vanaf de bouwplaats direct hun uren registreren. Geen vertragingen of fouten meer door het invullen van papieren formulieren. Een paar tikken op je smartphone: meer is niet nodig om nauwkeurig en direct vast te leggen hoeveel tijd aan welk project is besteed.

Bouwen aan efficiëntie met de Urenregistratie app

Bespaar tijd, minimaliseer fouten en verhoog de productiviteit van je bouwbedrijf met onze urenadministratie app. Laat geen uren meer verloren gaan en voorkom gedoe met handmatige berekeningen. De urenadministratie app zorgt ervoor dat jouw bedrijf en je medewerkers efficiënter kunnen werken. Zo kan je zoveel mogelijk tijd besteden aan waar je goed in bent: bouwen!

Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online