Projectadministratie in de bouw

Een bouwer is dagelijks bezig met projecten. Bijna elke stap die je zet, brengt je naar of komt voort uit een project. Perfect beheer en administratie van projecten zijn dan ook van vitaal belang. De functie projectadministratie van Treetop Online is daar volledig op afgestemd. Of je nu aan de start staat van een nieuw project, het aanstuurt of de voortgang bewaakt, hier vind je alles wat je nodig hebt.

Neem contact op

Verbeterde efficiency

Jouw bouwprojecten soepeler en slimmer laten verlopen dan ooit tevoren? Geen gedoe meer met stapels papieren, verloren Excel-bestanden of het zoeken naar cruciale documenten? Met onze geavanceerde digitale projectadministratie voor bouwbedrijven ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw bouwprojecten.

Digitale administratie

Digitale projectadministratie maakt je leven makkelijker, bespaart tijd en voorkomt fouten. Met een digitale administratie ben je beter op de hoogte van je projecten en heb je jouw documentatie altijd bij de hand. En als er aanpassingen nodig zijn, kun je ze snel doorvoeren zonder rompslomp. Het inschatten van het eindresultaat was nog nooit zo eenvoudig. Bepaal snel het beoogde resultaat doordat je de juiste gegevens digitaal bij de hand hebt.

Profiteer van de cloud

Haal het beste uit je bouwprojecten en profiteer van de cloud met de functie projectadministratie en projectbeheer van Treetop Online. Altijd toegang, soepel beheer, geen gedoe – slimmer werken voor meer resultaat. Registreer jouw projectgegevens en pas deze moeiteloos aan. Of het nu gaat om grootschalige projecten, regieklussen of wijzigingen in omvang. Met een simpele klik importeer je een CUF-calculatie of zet je jouw Treetop Online calculatie om in een projectbegroting.

Altijd en overal overzicht

Overzie al jouw projecten in één oogopslag. Welke kosten zijn al gemaakt en waar loopt de facturering achter? En omdat jouw projectadministratie integraal werkt met de functie CRM | relatiebeheer kun je eenvoudig selecties maken op basis van de juiste filtering zoals project, afdeling, onderdeel of klant.

Met Treetop Online hoef je bovendien nooit meer te zoeken naar belangrijke projectdocumenten. Van bouwplannen en contracten tot technische specificaties en vergunningen – alles wordt centraal opgeslagen en is gemakkelijk toegankelijk. Dankzij ons geavanceerd documentbeheersysteem kun je documenten moeiteloos organiseren op basis van jouw voorkeuren. Dat vermindert de zoektocht naar papieren of digitale bestanden zodat je jouw tijd kunt besteden aan daadwerkelijke bouwactiviteiten.

Grip op je projecten

Onze software geeft je volledige controle over je projecten. Van planning en uitvoering tot monitoring en rapportage – je hebt alle instrumenten binnen handbereik om elk aspect van je projecten te beheren.

Houd nauwkeurig bij hoe ver je project is gevorderd, analyseer de voortgang en zorg dat je projecten op koers blijven. Met real-time updates en statusrapporten ben je altijd op de hoogte van de huidige situatie. Bovendien kun je snel reageren op eventuele afwijkingen. Op die manier houd je grip op je lopende projecten en het onderhanden werk.

Budgetten en termijnschema’s

Houd je financiën nauwlettend in de gaten door budgetten en termijnschema’s vast te leggen. Onze software geeft inzicht in de kosten en zorgt ervoor dat je project binnen de gestelde tijdlijnen blijft. Door tijdschema’s automatisch te laten opbouwen, vereenvoudig je bovendien het bouwproces, bespaar je tijd en minimaliseer fouten bij het opstellen van schema’s voor betalingsafspraken. Eenvoudig vanuit je project factureren kan ook. Met geautomatiseerde termijnschema’s is het een kwestie van één druk op de knop om de facturen de deur uit te krijgen.

Onderneem nu actie

Altijd en overal al deze functies beschikbaar hebben in één omgeving? Neem vandaag nog contact op voor een demo en ontdek hoe jouw bouwbedrijf kan gedijen in het digitale tijdperk. Werk slimmer, bouw beter!

Vraag demo aan

 

William Methorst
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door William

Voordelen projectadministratie

groen vinkjewit vinkje
Slimmer werken, niet harder 
groen vinkjewit vinkje
Kosten onder controle
groen vinkjewit vinkje
Voorkom problemen
Slimmer werken, niet harder 

Geen gedoe meer met stapels papieren en Excel-sheets: met Treetop Online werk je volledig digitaal en efficiënt. Alle essentiële documenten en informatie zijn binnen handbereik, zonder het risico van verlies of verwarring. Focus op wat er echt toe doet: jouw bouwprojecten goed afronden.

Vermindering van faalkosten

Uit onderzoek blijkt dat het percentage faalkosten bij bouwprojecten gemiddeld zo’n 10% van de omzet bedraagt. De functie projectbeheer vermindert fouten omdat het handmatig invoeren van gegevens zoveel mogelijk vermeden wordt. Met digitale projectadministratie worden berekeningen automatisch uitgevoerd en gegevens correct opgeslagen. Het resultaat? Minder zorgen over tijdrovende en kostbare fouten.

verminder faalkosten | projectadministratie bouw | Treetop Online

Met projectadministratie blijf jij op schema

Treetop Online houdt je ook op de hoogte van je projecten. Niet geheel onbelangrijk in de bouw. Je kunt gemakkelijk de voortgang volgen, zien wie wat doet en of alles volgens schema verloopt. En als er aanpassingen nodig zijn, kun je ze snel doorvoeren zonder papieren rompslomp.

online projectadministratie bouw van Treetop Online
Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online