Overzicht en inzicht met dashboards en rapportages

Een krachtig CRM systeem is ook in de bouwsector van groot belang. Als ondernemer wil je namelijk weten wat er gebeurt in je bedrijf, waar het gebeurt en hoe je kunt sturen. Treetop Online geeft bouwbedrijven -groot én klein – inzicht in hun processen via dashboards en rapportages. De functie dashboard & rapportages laat de voortgang van projecten, financiële gezondheid en taken die nog gedaan moeten worden helder zien. Zo kun je beslissingen nemen op basis van concrete gegevens.

Neem contact op

Dashboard voor sturing

Start je dag op de best mogelijke manier door simpelweg in te loggen bij Treetop Online. Met slechts één druk op de knop open je direct het fraai vormgegeven dashboard dat jou voorziet van alle informatie die je nodig hebt. Of het nu gaat om gedetailleerde financiële cijfers, essentiële KPI’s die de prestaties meten, inzicht in je verkoopcijfers of een overzicht van je recente facturatie – het wordt allemaal overzichtelijk weergegeven.

Zicht op gezondheid

Stel je voor dat je in één oogopslag kunt beoordelen hoe gezond je bouwbedrijf is en meteen kunt inzoomen op openstaande taken en je huidige werkdruk. Geen gedoe meer met het zoeken naar verspreide informatie of giswerk bij het nemen van beslissingen. Treetop Online opent de wereld van real-time data voor jou. Daarmee ben je in staat om weloverwogen keuzes te maken. Keuzes die je bedrijf vooruithelpen.

Onderneem nu actie

Verlies geen kostbare tijd meer aan het doorzoeken van spreadsheets en rapporten. Krijg in plaats daarvan direct toegang tot de cruciale informatie die je nodig hebt om je bouwbedrijf efficiënt te beheren, risico’s te verminderen en winst te optimaliseren. Maak vandaag de keuze voor Treetop Online en ontdek hoe gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages jouw bouwbedrijf vooruithelpen. Werk slimmer, bouw beter!

Vraag demo aan

Marlissa-van-Kruistum
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door Marlissa

Kenmerken Dashboards & rapportage

groen vinkjewit vinkje
Direct inzicht!
groen vinkjewit vinkje
Slimme beslissingen
groen vinkjewit vinkje
Real-time inzicht
Direct inzicht!

Met Treetop Online zie je in één oogopslag hoe je projecten en je bouwbedrijf ervoor staan. Geen gedoe met doorzoeken van gegevens, maar direct alles real-time. Stop met het handmatig maken van rapporten: met één klik heb je alle informatie bij de hand.

Financiële controle en transparantie

Financiële transparantie en controle worden voor bouwbedrijven van steeds groter belang. Met de functie dashboards & rapportages speelt Treetop Online daarop in. Met behulp van deze tools krijg je een diepgaand inzicht in je financiële prestaties en positie. Dashboards geven je direct overzicht over belangrijke financiële cijfers zoals omzet, winst, kosten en cashflow. Rapportages bieden de mogelijkheid om deze cijfers in detail te analyseren en te vergelijken met eerdere periodes.

Financieel inzicht en transparantie | Treetop Online

Weloverwogen besluiten nemen

Het belang hiervan is duidelijk: met de dashboards en rapportages ben je in staat om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Investeringen in nieuwe projecten, het inschatten van budgetten en het identificeren van mogelijke financiële knelpunten – ze worden onderbouwd door de dashboard en rapportage functie van Treetop Online. Door volledig inzicht te hebben in je financiën kun je je bedrijfsstrategie afstemmen op real-time gegevens. Dat biedt een solide basis voor groei en stabiliteit.

Optimaal projectbeheer dankzij CRM specifiek voor de bouw

De functie dashboards & rapportages stelt kleine bouwbedrijven bovendien in staat om zich te focussen op efficiëntie en optimalisatie van projectbeheer. Dashboards geeft zicht op de projectstatus, openstaande taken en werkverdeling. Daarmee kunnen projectmanagers snel beoordelen welke projecten op schema liggen, welke taken prioriteit hebben en hoe de werklast is verdeeld. Gedetailleerde rapporten stellen je daarnaast in staat om dieper in te gaan op projectprestaties, bottlenecks te identificeren en trends te analyseren. Deze informatie is van onschatbare waarde omdat juist daarmee de operationele efficiëntie kan worden verbeterd, kosten worden bespaard en de kwaliteit van projectuitvoering wordt verhoogd. Het resultaat? Succesvolle projecten én tevreden klanten. Een prachtige combinatie!
Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online