Relatiebeheer, ofwel CRM

Klant, leverancier, opdrachtgever of onderaannemer – een goede relatie is de smeerolie voor een succesvol project. Daarom wil je alle belangrijke informatie van jouw relaties altijd en overal binnen handbereik hebben. Treetop Online digitaliseert je relatiebeheer; zelfs je personeelskaarten kan je in de functie CRM | relatiebeheer vastleggen.

Neem contact op

Professioneel en efficiënt

Met de functie CRM | relatiebeheer houdt Treetop Online je op de hoogte van al je interacties. Wat is er besproken, wat is er gedaan? Hier kun je alles vastleggen. Zo kom je altijd professioneel en goed voorbereid over. En denk eens aan de efficiëntie. Snel e-mails sturen, offertes delen en afspraken maken – allemaal vanuit één platform. Dat bespaart tijd en stroomlijnt de communicatie!

Speciaal voor de bouw

Onze geavanceerde CRM-software is specifiek ontworpen voor de bouw en voldoet aan de unieke behoeften van kleinere bouwbedrijven. Of je nu net begint of al jaren in de bouw werkzaam bent, ons platform biedt alle instrumenten die nodig zijn om jouw zakelijke relaties te beheren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Ga digitaal

Digitaal relatiebeheer maakt je leven gemakkelijker, voorkomt dat je dingen vergeet, houd je georganiseerd, wijst je op groeikansen, verbetert efficiëntie en versterkt je professionele uitstraling. Dus waarom nog langer wachten? Het is tijd om die oude schoenendoos achter je te laten en digitaal te gaan!

Onderneem nu actie

Optimaliseer je relatiebeheer, vereenvoudig je workflows en maak stappen richting groei. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ontdek hoe onze software jouw bouwbedrijf kan transformeren.

Vraag demo aan

Cedric consultant
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door Cedric

Voordelen van de functie CRM | relatiebeheer

groen vinkjewit vinkje
Alle relevante informatie op één plek
groen vinkjewit vinkje
Controle over offertes en taken
groen vinkjewit vinkje
Historie altijd inzichtelijk
groen vinkjewit vinkje
Vinger aan de pols
Alle relevante informatie op één plek

Als cloud-oplossing bewaart Treetop Online alle relevante informatie op één locatie. Van klantgegevens tot projectdetails, je hebt een centraal platform waar je snel en gemakkelijk toegang hebt tot alle essentiële gegevens.

Documentbeheer – alles bij de hand

Met Treetop Online beheer je niet alleen je relaties maar ook al je documenten. Het lang zoeken naar belangrijke documenten is daarmee verleden tijd. Of het nu gaat om bouwplannen, contracten, vergunningen of andere cruciale informatie, je hebt alles altijd en overal binnen handbereik. Onze geïntegreerde documentbeheer functie zorgt ervoor dat je nooit meer kostbare tijd verspilt aan het zoeken naar papieren of bestanden op je computer. Alles is overzichtelijk en direct toegankelijk.

Treetop-230831-151849

E-mailintegratie – één omgeving voor al je communicatie

Het succes van jouw bouwproject staat of valt met goede communicatie. Onze software is naadloos te integreren met je e-mail. Zakelijke correspondentie is zo moeiteloos te beheren en bij te houden. Belangrijke discussies en details gaan niet langer verloren in overvolle inboxen. Alles wat je nodig hebt om projecten soepel te laten verlopen, is binnen handbereik.

Taakbeheer – basis voor een gedegen planning

Bouwprojecten zijn complex – dat maakt een gedegen planning prioriteit nummer één. Met onze taakbeheer functie kun je gemakkelijk taken toewijzen aan anderen, deadlines instellen en de voortgang bijhouden. Of het nu gaat om het volgen van bouwfases, leveringen of administratieve taken: je hebt altijd een duidelijk overzicht van wat er moet gebeuren.

Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online