Meer- en minderwerk bouw

Wie bouwproject zegt, kan niet om meer- en minderwerk heen: de extra klussen en aanpassingen die soms opduiken als je al bezig bent. Maar hoe registreer je dat meer- en minderwerk efficiënt en moeiteloos? Treetop Online biedt een handig systeem, speciaal ontwikkeld voor de bouw, om dit te administreren en te factureren. Met de functie meer- en minderwerk vergeet je geen factuur meer te sturen voor extra gewerkte uren en materialen.

Neem contact op

Digitaal registratie meer- en minderwerk

Stel je voor: geen gedoe meer met papierwerk en rommelige administratie. Dat kan eenvoudig door het meer- en minderwerk vast te leggen in Treetop Online. De online tool maakt het leven van bouwbedrijven veel gemakkelijker.

Neem een klein bouwbedrijf dat bezig is met een uitbouw. Alles loopt volgens plan, tot de klant aangeeft dat er toch ook een buitenkraan moet komen. Dan komt meerwerk in beeld. Het team bespreekt de klantwens en registreert dit direct in de Treetop Online functie meer- en minderwerk. Geen gedoe met papieren notities of losse e-mails, alles wordt direct vastgelegd.

Direct inzicht geeft duidelijkheid

Met Treetop Online kunnen extra klantwensen snel worden berekend: materiaalkosten, arbeidstijd en eventuele extra benodigdheden zijn in een handomdraai beschikbaar en worden ingevoerd in het systeem. De klant kan direct worden geïnformeerd over de geschatte kosten en de impact op de planning. Dat directe inzicht geeft duidelijkheid. De klant beoordeelt de kosten en de voorgestelde wijzigingen en geeft akkoord via het systeem. Er is geen fysiek overleg nodig, wat tijd bespaart voor beide partijen.

Van akkoord naar actie

Zodra de klant akkoord is met het meerwerk, wordt de installatie van de buitenkraan naadloos geïntegreerd in het lopende verbouwingsproject. Treetop Online zorgt ervoor dat het extra werk duidelijk wordt gecommuniceerd naar de juiste collega’s. Zo gaat het moeiteloos van akkoord naar actie!

Soepel en efficiënt

Dankzij het digitale registratiesysteem van Treetop Online verloopt het meerwerkproces soepel en efficiënt ook voor een klein bouwbedrijf. De klant krijgt de gewenste meerwerk en weet exact wat de kosten zijn en de impact op het project. Voor jouw bouwproces brengt Treetop Online een gestroomlijnde manier om meerwerk af te handelen. Het resultaat? Tevreden klanten en een effectieve projectuitvoering. Zo snijdt het mes aan twee kanten en kunnen ook kleine bouwbedrijven het verschil maken.

Onderneem nu actie

Meerwerk een kostenpost? Onnodige discussies met klanten wat wel en geen meer- en minderwerk is? Treetop Online geeft duidelijkheid. Met de functie meer- en minderwerk stroomlijn je het meerwerkproces en geef je in een handomdraai duidelijkheid over de financiële consequenties. Neem vandaag nog contact op voor een demo en ontdek dat meerwerk niet tot meer werk hoeft te leiden. Werk slimmer, bouw beter!

Vraag demo aan

Marlissa-van-Kruistum
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door Marlissa

Voordelen meer- en minderwerk

groen vinkjewit vinkje
Snel en slim werken
groen vinkjewit vinkje
Geen misverstanden
groen vinkjewit vinkje
Snel aan de slag
groen vinkjewit vinkje
Duidelijkheid
Snel en slim werken

Door meer- en minderwerk digitaal vast te leggen met Treetop Online voorkom je omslachtig papierwerk. Je team kan snel wijzigingen invoeren en bijwerken. Zo bespaar je tijd voor belangrijkere zaken.

Lagere kosten, hogere productiviteit

Met de functie meer- en minderwerk van Treetop Online bespaar je tijd die anders zou worden besteed aan handmatige administratie. Het resultaat? Lagere operationele kosten en hogere productiviteit. Bovendien zorgt de duidelijke en transparante communicatie voor een hogere klanttevredenheid. Dat maakt de kans op herhaal opdrachten en positieve mond-tot-mondreclame aanzienlijk groter.

meer- en minderwerk bouw administreren | Treetop Online

Hogere klanttevredenheid, meer business

Investeer in geavanceerde digitale meer- en minderwerkregistratie en profiteer van tastbare voordelen. Denk aan een verbeterde efficiëntie, lagere kosten en klantrelaties die beter worden. De terugverdientijd gaat dan ook verder dan alleen financiële voordelen. Je bedrijf wordt slagvaardiger en je klant, leverancier en eigen team zijn tevredener. Kortom, het digitaliseren van meer- en minderwerkregistratie maakt het leven gemakkelijker, efficiënter én rendabeler voor bouwbedrijven.

Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online