Alle functies binnen onze bouwsoftware

Treetop Online biedt dé bouwsoftware om werkprocessen soepeler, slimmer en sneller te laten verlopen. Bekijk alle functies - van projectbeheer tot strakke rapportages voor real-time inzicht. Treetop Online maakt jouw werk eenvoudiger en dat allemaal vanuit de cloud in één toolkit voor de bouw. Geen gedoe maar resultaat!

Bereken je winst!

De beste oplossingen voor de bouw:
bag
Inkoop

Treetop Online's inkoopmodule biedt een krachtige oplossing die speciaal is ontworpen om aan de unieke behoeften van bouwbedrijven te voldoen.

Bekijk functie
CRM relatiebeheer
Relatiebeheer

Een succesvol project begint met sterk relatiebeheer. Eenvoudig relatiebeheer omdat alle essentiële informatie van klanten, leveranciers en personeel binnen handbereik is dankzij de functie Relatiebeheer | CRM.

Bekijk functie
Materiaalbeheer
Materiaalbeheer

Treetop Online vereenvoudigt het beheer van bouwmaterialen en gereedschappen. Met de materiaalbeheer functie is alles overzichtelijk én binnenhandbereik op één plek.

Bekijk functie
Boekhouding bouw | Treetop Online
Boekhouding

Boekhouding - niet perse spannend, maar wel vitaal voor mijn bedrijf is! Met de functie Boekhouding van Treetop Online kan je een stuk makkelijker, sneller én slimmer werken. Speciaal ontworpen voor bouwbedrijven zoals die van jou!

Bekijk functie
Projectadministratie
Projectadministratie

De functie projectadministratie is compleet afgestemd op perfect beheer en administratie van projecten. Of je nu aan de start staat van een nieuw project, het aanstuurt of de voortgang bewaakt, in deze functie vind je alles wat je nodig hebt.

Bekijk functie
Financiële administratie | Treetop Online
Financiële administratie

Het succes van jouw bouwprojecten valt of staat met grip op je financiële administratie. De functie financiële administratie van Treetop Online biedt alles wat je nodig hebt om die grip te krijgen én te houden.

Bekijk functie
Urenregistratie
Urenregistratie

Tijd is geld – dat weet jij als bouwondernemer als geen ander. Daarom is in de hectische bouwwereld een nauwkeurige urenadministratie een eerste vereiste. Onze speciale app maakt urenregistratie efficiënter dan ooit.

Bekijk functie
Meer- en minderwerk icoon | Treetop Online
Meer- en minderwerk

Wie bouwproject zegt, kan niet om meer- en minderwerk heen. Maar hoe registreer je dat meer- en minderwerk efficiënt? Treetop Online biedt een handig systeem om dit te administreren en te factureren.

Bekijk functie
werkvoorbereiding software bouw | Treetop Online
Werkvoorbereiding

Het succes van een bouwproject staat of valt met de werkvoorbereiding. Deze krachtige tool stelt je in staat om je projecten efficiënter te plannen en te beheren. Zo bespaar je tijd en kun je investeren in groei!

Bekijk functie
Dashboards & rapportages
Dashboards & rapportages

Als ondernemer wil je weten wat er gebeurt in je bedrijf, waar het gebeurt en hoe je kunt sturen. Treetop Online geeft bouwbedrijven -groot én klein – inzicht in hun processen via dashboards en rapportages.

Bekijk functie
Cloud, veiligheid en gebruikersbeheer icoon | Treetop Online
Cloud, veiligheid en gebruikersbeheer

Werken in de cloud is in korte tijd populair geworden. Speciaal voor bouwbedrijven werd Treetop Online ontwikkeld: ongeëvenaard flexibel, robuust, veilig en met geavanceerd gebruikersbeheer.

Bekijk functie
Wil jij een demo? Ervaar wat Treetop Online voor jou kan betekenen. Wij staan voor je klaar! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Vragen? Neem contact op met Cedric
Cedric consultant

Waarom de bouwsoftware van Treetop Online?

Met meer dan 150 jaar aan ervaring helpt Treetop Online jouw bouwbedrijf slimmer te werken en harder te groeien! Met onze online softwaretool grijp je zonder gedoe meer grip en controle op jouw bedrijf. En dat allemaal in de cloud. Al meer dan 2.800 bouwbedrijven gingen je voor! Doe je mee?

waarom bouwsotware treetop online
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online