Materiaalbeheer software

Heb jij al een goed systeem voor je materiaalbeheer? Bouwen doe je namelijk met kennis, kunde, materialen en gereedschap. Maar dan moet je wel het beheer van je materialen en gereedschappen goed geregeld hebben. Niets is zo vervelend en verstorend als bouwmaterialen of gereedschappen die niet (tijdig) op de bouwlocatie zijn. De software van Treetop Online vereenvoudigt het beheer hiervan. Met onze online materiaalbeheer software heb je alles overzichtelijk op één plek, van bekisting tot slijptol: alles is binnen handbereik.

Ik wil meer informatie

Materiaalbeheer in een handomdraai

Op zoek naar de actuele prijs van een artikel? Artikelen toewijzen aan een specifiek project. Met Treetop Online doe je het in een handomdraai. Geen gedoe meer met verouderde prijslijsten – Treetop Online houdt automatisch de actuele artikelprijzen bij. Zo hanteer je altijd de juiste verkoopprijs, ben je altijd up-to-date en voorkom je fouten in offertes en facturen. Zo bespaar je jezelf én je klanten veel ellende.

Treetop Online biedt je echter meer dan alleen materiaal- en gereedschapsbeheer. Je kunt bouwmaterialen en gereedschappen ook direct toewijzen aan specifieke projecten. Zo houd je perfect zicht op de kosten en het verbruik per project. Nooit meer verliesgevende projecten.

De software zorgt voor een naadloze koppeling met leveranciers

Onze bouwsoftware bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook je efficiëntie. Met automatische prijsupdates, moeiteloze leverancierskoppeling en overzichtelijk beheer blijf je gefocust op je projecten en werk je wel zo efficiënt. Treetop Online staat synoniem voor een naadloze koppeling met jouw leveranciers. Standaard voorziet Treetop Online in een DICO-koppeling voor externe integratie. Daarmee ben je snel en comfortabel verbonden met de juiste leveranciers in de bouwsector. En omdat je zo materialen direct vanuit de software bestelt, vereenvoudig je ook het inkoopproces. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten!

Materiaalbeheer in één online omgeving

Met Treetop Online heb je al het relevante materiaal voor een project op één plek beschikbaar. Naast het materiaal- en gereedschapsbeheer heb je met de functie projectadministratie direct ook toegang tot alle projectgerelateerde informatie – van documenten tot communicatie: alles wordt centraal opgeslagen en is gemakkelijk toegankelijk. Geen versnipperde gegevens meer, maar één centrale en georganiseerde omgeving waar je alles kunt vinden.

Grip op je materialen

Onze software geeft je volledige controle over je bouwmaterialen en gereedschappen. In welke fase van een project je ook zit: je hebt alles binnen handbereik om je materialen en gereedschap te beheren.

Houd nauwkeurig bij wat waar is, analyseer het verbruik en zorg dat je projecten op koers blijven. Bovendien beschik je altijd over actuele prijzen. Op die manier houd je grip op je projecten én de kosten.

Onderneem nu actie

Optimaal beheer van bouwmaterialen en gereedschappen? Treetop Online biedt het in één omgeving! Neem vandaag nog contact op voor een demo en ontdek hoe jouw bouwbedrijf kan gedijen in het digitale tijdperk. Werk slimmer, bouw beter!

Vraag een demo aan

William Methorst
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door William

Voordelen materiaalbeheer

groen vinkjewit vinkje
Alles op één plek
groen vinkjewit vinkje
Slim toewijzen, controleren en beheren
groen vinkjewit vinkje
Bespaar tijd en kosten
Alles op één plek

Beheer moeiteloos al je bouwmaterialen, gereedschap en artikelen vanuit één platform. Geen zoektochten meer, maar direct toegang tot wat je nodig hebt.

DICO-koppeling

Dankzij de standaard DICO-koppeling verbindt Treetop Online jouw bouwbedrijf met de rest van de bouwwereld. Met één muisklik bent je direct gekoppeld met belangrijke leveranciers in de bouwsector. Geen gedoe meer met handmatig gegevens invoeren of eindeloos zoeken naar de juiste informatie. Met een DICO-koppeling gaat dat allemaal automatisch.

De voordelen voor jouw bedrijf? Het bespaart je simpelweg tijd, moeite én fouten. Geen gedoe meer met prijsupdates die je overal moet bijhouden. Geen gehannes om je gegevens in het juiste formaat te kunnen delen. Met een DICO-koppeling verloopt alles soepel, efficiënt en vooral nauwkeurig. Zo hou je de focus waar die hoort: op het managen en realiseren van bouwprojecten.

materiaalbeheer software | DICO-koppeling met leveranciers | Treetop Online
Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online