Veilig in de cloud

Werken in de cloud is in korte tijd populair geworden. De hoogwaardige en bewezen cloudtechnologie geeft ondernemers alle mogelijkheden om de toekomst van hun bedrijf vorm te geven. Speciaal voor bouwbedrijven werd Treetop Online ontwikkeld: ongeëvenaard flexibel, robuust, veilig en met geavanceerd gebruikersbeheer.

Neem contact op

Vrijheid en flexibiliteit

Kiezen voor cloudsoftware is kiezen voor vrijheid en flexibiliteit. Met de cloudoplossing Treetop Online, kun je je bouwprojecten naar nieuwe hoogten tillen zonder vast te zitten aan traditionele softwareoplossingen. Wat nog belangrijker is: Treetop Online maakt je bedrijf altijd en overal toegankelijk en neemt alle sores van beheer bij je weg. Geen gedoe meer met installaties en updates op lokale computerservers. Met cloudsoftware kunnen je teamleden gewoon inloggen vanaf elke plek met een internetverbinding. Of het nu gaat om projectmanagers, bouwplaatsmedewerkers of externe partners – iedereen kan naadloos met elkaar samenwerken, real-time informatie delen en efficiënter werken.

Maximaal veilig

Cloud-oplossingen zoals Treetop Online zijn maximaal veilig. Slapeloze nachten over back-ups en gegevens die in rook opgaan behoren tot het verleden. Treetop Online geeft jouw bouwbedrijf de vrijheid om te doen waar je goed in bent – fantastische bouwprojecten neerzetten – zonder je druk te maken over IT-gedoe en gedoe met infrastructuur. Klinkt dat niet interessant?

Onderneem nu actie

Stap mee in de cloud en profiteer van de voordelen die Treetop Online biedt. Meer vrijheid, meer flexibiliteit, beter beveiligd en dat alles zonder onnodige sores. Neem vandaag nog contact op voor een demo en ontdek dat Treetop Online ook jouw bedrijf beter maakt. Werk slimmer, bouw beter!

Vraag demo aan

Werner-Merts
Vragen? Die kan je stellen!

Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail, start de chat of vraag een gratis demo aan. Onze experts helpen je graag!

Gebruiksvriendelijk
Altijd en overal beschikbaar
Direct aan de slag
Gratis demo door Werner

Voordelen cloud

groen vinkjewit vinkje
Altijd en overal toegang
groen vinkjewit vinkje
Automatische updates
groen vinkjewit vinkje
Flexibel meegroeien
groen vinkjewit vinkje
Minder IT-gedoe
groen vinkjewit vinkje
Kostenbesparing
Altijd en overal toegang

Je hebt toegang tot je gegevens en projecten vanaf elke locatie met internet. Tijd en plaats vormen geen beperkingen meer.

Gebruikersbeheer

Met geavanceerde gebruikersrollen en -rechten kun je precies bepalen wie toegang heeft tot welke informatie en functionaliteiten. Hiermee houd je de controle in handen en zorg je voor een veilige en efficiënte werkomgeving. Bovendien biedt Treetop Online een gedetailleerd logsysteem. Zo zie je precies wie wat heeft aangepast en wanneer. Dit niveau van transparantie bevordert verantwoordelijkheid en helpt bij het bijhouden van wijzigingen.

gebruikersbeheer Treetop Online software

Jouw weergave, jouw keuze

Jouw gebruikersinstellingen en weergaves worden zorgvuldig bewaard. Dat betekent dat je bij elke login weer toegang hebt tot je vertrouwde werkomgeving. Dit geeft continuïteit aan je werk, waar je ook bent. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, Treetop Online staat altijd voor je klaar. Daarmee beschik je met Treetop Online niet alleen over krachtige cloudsoftware voor de bouw, maar heb je ook de volledige controle en toegankelijkheid om succesvol te zijn!

krachtige cloudsoftware voor de bouw | Treetop Online
Laat je overtuigen door een demo Eén van onze experts gaat graag met je aan de slag. Geef je wensen door en wij plannen een afspraak met je in! Demo aanvragen
Macbook omhulsel
treetop-online-scherm
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online