Wkb software

De Wet Kwaliteitsborging (Wkb) is een essentiële wet in de bouwsector die de garantie biedt dat bouwwerken beter geborgd worden op kwaliteit. Een van de belangrijkste aspecten van de Wkb is dat het de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitscontrole verschuift van de overheid naar de bouwpartijen zelf. Hierdoor worden bouwbedrijven meer verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van hun projecten. Binnen de Treetop Online software kan je jouw documenten m.b.t. kwaliteitsborging gemakkelijk koppelen aan je projecten. Wil jij hier meer over weten? Klik dan op de button hieronder!

Contact opnemen

Wkb software voor bouwers

We volgen de ontwikkeling van de nieuwe wet al jaren nauwlettend, zodat ons systeem perfect voldoet aan de wettelijke eisen. Zowel de apps met checklists en meldingsfuncties als het online systeem ondersteunen je bij het creëren van een volledig dossier van de bestaande situatie, dat uiteindelijk kan worden overgedragen aan de koper van een woning. De Wkb software module is een verhelderend product van ons partner label ECI | HomeDNA.
WKB SOFTWARE HOMEDNA

Overzichtelijke documentatie in Treetop Online

Wil jij jouw taken duidelijk op één plek hebben en gemakkelijk documentatie aan taken kunnen toevoegen? Hierdoor is de status van je projecten meteen duidelijk en kan jij bijvoorbeeld gemakkelijk keuringsrapporten en foto's toevoegen aan een taak. Hier is Treetop Online perfect voor ingericht, wij maken je werkprocessen leuker en efficiënter.
wkb software documentatie

Wet Kwaliteitsborging software van HomeDNA

HomeDNA's Wkb software biedt een helder overzicht van het gehele woningbouwproces, waardoor je beter inzicht krijgt in elke fase. Met handige checklists en meldingsfuncties wordt het makkelijker om fouten tijdens de bouw te vermijden, wat resulteert in een hogere nauwkeurigheid en minder faalkosten. Bovendien integreert onze software naadloos met Woningborg Toetsing & Toezicht, waardoor je kunt vertrouwen op een extra laag van kwaliteitsborging. Door gebruik te maken van onze Wkb software stimuleer je niet alleen de kwaliteitsverbetering, maar wordt ook het proces van het opstellen van het as-built dossier stapsgewijs en eenvoudig. Met HomeDNA's Wkb software ben je verzekerd van een efficiënt en gestroomlijnd bouwproces, van begin tot eind.
ECI homedna software
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Ga jij voor succes met software voor de wkb?

De Wet Kwaliteitsborging is al van kracht! Blijf dus niet achter... Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ga voor succes. Verbeter jouw werkprocessen met ons offerte programma voor de bouw en bouw efficiënter!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online