Software voor artikelbeheer

Heb jij al een effectief systeem voor je artikelbeheer? Bouwen vereist namelijk kennis, vaardigheden, artikelen en gereedschappen. Maar het is essentieel om het beheer van je artikelen en gereedschappen goed te organiseren. Er is niets zo frustrerend en verstorend als bouwmaterialen of gereedschappen die ontbreken of te laat op de bouwplaats arriveren. De software van Treetop Online maakt het beheer hiervan eenvoudiger. Met onze online artikelbeheersoftware heb je alles overzichtelijk op één plek, van bekisting tot slijptol: alles is binnen handbereik.

Contact opnemen

Artikelbeheer binnen handbereik

Wil je snel de actuele prijs van een artikel vinden? Artikelen toewijzen aan een bepaald project? Met Treetop Online is het allemaal binnen handbereik. Geen gedoe meer met verouderde prijslijsten, want Treetop Online houdt automatisch de laatste artikelprijzen bij. Hierdoor werk je altijd met de juiste verkoopprijs, blijf je up-to-date en voorkom je fouten in offertes en facturen. Dit bespaart zowel jou als je klanten veel moeite. Maar Treetop Online biedt meer dan alleen artikel- en gereedschapsbeheer. Je kunt namelijk bouwmaterialen en gereedschappen direct toewijzen aan specifieke projecten. Op deze manier behoud je perfect overzicht over de kosten en het verbruik per project, wat verliesgevende projecten voorkomt.
artikelbeheer binnen handbereik

Dé software voor artikelbeheer

Met Treetop Online heb je alle relevante materialen voor een project op één plek. Naast het beheren van materialen en gereedschappen biedt de projectadministratiefunctie directe toegang tot alle projectgerelateerde informatie, van documenten tot communicatie. Alles wordt centraal opgeslagen en is eenvoudig toegankelijk. Geen verspreide gegevens meer, maar een geïntegreerde en geordende omgeving waarin je alles kunt vinden.
artikelbeheer

Grip op je artikelen

Met onze software heb je volledige controle over je bouwmaterialen en gereedschappen, ongeacht de fase van het project waarin je je bevindt. Alles wat je nodig hebt om je materialen en gereedschap te beheren, is binnen handbereik.

Je kunt nauwkeurig bijhouden waar materialen en gereedschappen zich bevinden, het verbruik analyseren en ervoor zorgen dat je projecten op schema blijven. Daarnaast heb je altijd toegang tot de meest actuele prijzen. Op deze manier behoud je grip op je projecten en de bijbehorende kosten.

Grip op artikelbeheer
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Toe aan efficiënte artikelbeheer software?

Wil jij jouw artikelbeheer overzichtelijk hebben, allemaal op één plaform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en leer hoe je jouw bouwbedrijf kunt verbeteren. Verbeter jouw werkprocessen met ons artikelbeheer programma voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online