Document management systeem voor de bouw

Treetop Online levert een uitgebreid document management systeem voor innovatieve aannemers, waarmee werkprocessen effectiever, slimmer en sneller worden. Interesse in de volledige functionaliteit? Van projectbeheer tot het creëren van gedetailleerde rapportages voor real-time inzicht. Met het Treetop Online document management systeem wordt jouw werk gestroomlijnd, allemaal vanuit de cloud en binnen één enkele toolkit voor de bouwsector. Geen gedoe, maar wel meetbaar resultaat!

Contact opnemen

Efficiënte overzichten met ons document management systeem

Stel je voor dat je nooit meer door stapels bonnetjes en facturen hoeft te bladeren. De rekeningen die normaal gesproken per post binnenkomen? Die zijn nu allemaal elektronisch. Gewoon invoeren en opslaan. Geen papieren rompslomp meer om doorheen te worstelen. Met ons document management systeem is alles digitaal. Geen giswerk meer over je financiën - met Treetop Online heb je altijd een helder overzicht van je financiële situatie.
document management

Gemakkelijke facturatie met Treetop Online

Document management was nog nooit zo eenvoudig als met Treetop Online. Je maakt snel professionele facturen, verstuurt ze digitaal en krijgt sneller betaald. Dit bevordert de cashflow en de kredietwaardigheid van je bedrijf.
facturatie documentmanagement systeem bouw

Aangiftes en rapportages eenvoudig met onze software

BTW-aangiftes en financiële rapporten zijn geen bron van zorgen meer. Met onze online softwaretool worden ze met slechts één muisklik voor je gegenereerd. Betalingen regelen of termijnschema's invoeren? Dat wordt allemaal automatisch gedaan door de software. Het enige wat jij hoeft te doen is controleren. Zo maakt geautomatiseerde boekhouding je financiën veel overzichtelijker en gemakkelijker om mee te werken.
rapportages
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Wil jij groeien als ondernemer met onze software?

Wil jij jouw bedrijfsprocessen overzichtelijk hebben, allemaal op één platform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en leer hoe je jouw bouwbedrijf kunt verbeteren. Verbeter jouw werkprocessen met ons artikelbeheer programma voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online