Werkbegroting software voor de bouw

Een bouwer spendeert dagelijks tijd aan verschillende projecten. Bijna elke handeling die je uitvoert, heeft te maken met een project of vloeit eruit voort. Het nauwkeurig beheren en administreren van deze werkbegrotingen is dan ook van essentieel belang. De functie projectadministratie van Treetop Online is specifiek ontworpen om aan deze behoefte te voldoen. Of je nu aan het begin staat van een nieuw project, het project leidt of de voortgang bewaakt, hier vind je alles wat je nodig hebt om je projecten succesvol te managen.

Contact opnemen

Werkbegroting software voordelen

Verbeterde efficiency en slimmere uitvoering van jouw bouwprojecten zijn binnen handbereik zoals nooit tevoren. Geen gedoe meer met stapels papieren, zoekgeraakte Excel-bestanden of het zoeken naar cruciale documenten. Met onze geavanceerde digitale projectadministratie voor bouwbedrijven ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw bouwprojecten. Digitale administratie vereenvoudigt je leven, bespaart tijd en minimaliseert fouten. Dankzij een digitale administratie ben je beter geïnformeerd over je projecten en heb je altijd toegang tot je documentatie. En als er wijzigingen nodig zijn, kun je deze snel doorvoeren zonder gedoe. Het inschatten van het eindresultaat was nog nooit zo eenvoudig. Door de juiste gegevens digitaal bij de hand te hebben, kun je snel het beoogde resultaat bepalen.
voordelen werkbegroting

Overzicht in de bouw met onze software

Profiteer optimaal van de voordelen van de cloud met de projectadministratie- en projectbeheerfuncties van Treetop Online voor jouw bouwprojecten. Met altijd toegang, soepel beheer en zonder gedoe kun je slimmer werken en betere resultaten behalen. Registreer moeiteloos jouw projectgegevens en pas deze aan, ongeacht of het gaat om grootschalige projecten, regieklussen of wijzigingen in omvang. Met slechts een klik kun je een CUF-calculatie importeren of jouw Treetop Online berekening omzetten in een projectbegroting. Bewaar het overzicht over al jouw projecten, waar je ook bent. Krijg in één oogopslag inzicht in welke kosten al zijn gemaakt en waar de facturering achterloopt. Dankzij de naadloze integratie met de CRM | relatiebeheerfunctie van Treetop Online kun je eenvoudig selecties maken op basis van de juiste filtering, zoals project, afdeling, onderdeel of klant.
overzicht werkbegroting

Controle over jouw werkbegrotingen

Behoud controle over al je projecten met onze software, waarmee je elk aspect van je projecten kunt beheren, van planning en uitvoering tot monitoring en rapportage.

Houd nauwkeurig bij hoever je project is gevorderd, analyseer de voortgang en zorg ervoor dat je projecten op schema blijven met real-time updates en statusrapporten. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de huidige situatie en kun je snel reageren op eventuele afwijkingen, waardoor je grip houdt op je lopende projecten en werkzaamheden. Daarnaast kun je je financiën nauwlettend in de gaten houden door budgetten en termijnschema's vast te leggen. Onze software biedt inzicht in de kosten en zorgt ervoor dat je project binnen de gestelde tijdlijnen blijft. Door tijdschema's automatisch te genereren, vereenvoudig je het bouwproces, bespaar je tijd en minimaliseer je fouten bij het opstellen van schema's voor betalingsafspraken. Het factureren vanuit je project wordt ook vereenvoudigd. Met geautomatiseerde termijnschema's is het slechts een kwestie van één druk op de knop om de facturen te verzenden.

controle over werkbegroting
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Werkbegroting software voor de bouw uitproberen?

Wil jij een efficiënt programma voor het aanmaken en controleren van werkbegrotingen voor jouw bedrijf, allemaal op één platform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en leer hoe je jouw bouwbedrijf kunt verbeteren. Verbeter jouw werkprocessen met onze software voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online