Handige tip van de maand: Je meerwerk goed vastleggen!

Stel je voor: je bent een gedreven bouwer, elke dag werk je hard op de bouwplaats om projecten tot leven te brengen. Maar te midden van de hectiek van de bouwplaats, is het bijhouden van wat er wel en niet wordt gedocumenteerd aan meer- of minderwerk een uitdaging. Het lijkt soms alsof die belangrijke details door je vingers glippen...

Download gratis de 5 handige tips!

Meerwerk goed vastleggen?

"Ons bouwbedrijf staat voor een uitdaging: ons meerwerk wordt niet nauwkeurig genoeg geboekt. Dit betekent dat we geld laten liggen en voor niets aan het werk zijn. Het correct vastleggen alle uren, extra klussen en materialen andere zaken die gemakkelijk over het hoofd worden gezien, kan zorgen dat we zonder veel moeite ons geld kunnen verdienen.. Het is tijd om onze commerciële bril op te zetten en te zorgen dat iedere klus geregistreerd wordt en de factuur de juiste plek belandt."
Meer minderwerk

Gratis handige tips om minder de druk te zijn met jouw bouwbedrijf!

Met de bouwsoftware van Treetop Online behoud je als bouwer volledige controle en duidelijk inzicht over het meer- en minderwerk. Geen gedoe meer met verloren bonnetjes of gemiste posten; met onze intuïtieve tools blijft alles netjes georganiseerd en overzichtelijk. Wil je jouw werkprocessen verder optimaliseren en geen cent meer laten liggen? Download dan nu onze gratis flyer met 5 handige tips

Download hier de 5 handige tips
treetop-online_Flyer-5TIPS-Mockup_NEW_v3
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Benieuwd naar wat het jou op zal leveren?

Om het voor jou zo tastbaar mogelijk te maken hebben we onze 'Bereken je winst' tool ontwikkeld. Deze laat zien wat jij kan besparen! Mocht je er niet uitkomen of persoonlijk advies? Vraag dan een aan!


Bereken eenvoudig je winst!

Winst TTO
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online