Projectmanagement in de bouw

Een bouwer werkt dagelijks aan projecten, en vrijwel elke actie is gerelateerd aan een project. Het nauwkeurig beheren en administreren van projecten is dus essentieel. De projectadministratiefunctie van Treetop Online is speciaal ontworpen voor dit doel. Of je nu aan het begin staat van een nieuw project, het leidt, of de voortgang bewaakt, wij hebben de software in huis! Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Contact opnemen

Projectmanagement software voor de bouw

Een efficiënt projectmanagement is van groot belang voor jouw bouwbedrijf. Het effect van het gebruik van software voor projectmanagement zal jouw bouwprojecten soepeler en slimmer laten verlopen. Geen stapels papieren meer, geen verloren bestanden op je computer, maar alles op 1 softwareprogramma overzichtelijk bij elkaar.
Projectmanagement bouw

Jouw projectmanagement in de cloud

Optimaliseer je bouwprojecten en maak gebruik van de mogelijkheden van de cloud met de projectadministratie en projectbeheer functies van Treetop Online. Altijd beschikbaar, gemakkelijk te beheren, zonder complicaties - werk slimmer voor betere resultaten. Registreer eenvoudig je projectgegevens en pas aan wanneer nodig. Dit kan voor allerlei soorten opdrachten. Denk aan grote projecten, opdrachten op regiebasis of veranderingen in omvang. Met slechts één klik kun je een CUF-berekening importeren of je Treetop Online berekening omzetten naar een projectbegroting.
Projectmanagement software bouw

Projectmanagement software geeft grip op je projecten

Onze software geeft je totale controle over al je projecten. Je kunt plannen, uitvoeren, monitoren en rapporteren met alle benodigde tools binnen handbereik. Houd nauwkeurig bij hoe ver je project is gevorderd, analyseer de voortgang en zorg ervoor dat je projecten op schema blijven. Met real-time updates en statusrapporten ben je altijd op de hoogte van de actuele situatie. Je kunt hierdoor ook snel reageren op eventuele afwijkingen, waardoor je grip houdt op je lopende projecten en taken.
projectmanagement bouw

Projectmanagement bouw voordelen

  • Met digitaal projectmanagement worden berekeningen automatisch uitgevoerd en gegevens correct opgeslagen. Hierdoor heb jij vermindering op je faalkosten.
  • Je blijft op schema. Je bent op de hoogte van de status van jouw bouwprojecten.
  • Werk slimmer, niet harder. Focus op wat er toe doet, jouw bouwprojecten goed afronden.
  • Jouw kosten onder controle. Weet waar je geld naartoe gaat en bewaak je budget.
  • Voorkom problemen. Jij herkent gemakkelijk potentiële problemen voordat ze groot worden en faalkosten veroorzaken.
projectmanagement bouw voordelen
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Ben jij klaar voor verandering?

Wil jij altijd en overal toegang hebben tot deze functies, allemaal op één platform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo of een adviserend gesprek. Ontdek hoe jouw bouwbedrijf geoptimaliseerd kan worden. Verhoog de efficiëntie van jouw werkprocessen met onze projectmanagement software voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online