Ketenstandaard bouw en techniek

In een tijd waarin digitalisering de norm wordt en de behoefte aan gestroomlijnde processen groeit, is het begrijpen en implementeren van ketenstandaarden van essentieel belang voor bouwbedrijven. Wat is nou precies de rol van ketenstandaarden in het bevorderen van efficiëntie en samenwerking binnen de sector, en wat zijn de voordelen die ze bieden voor alle betrokken partijen. Treetop Online heeft hiervoor de DICO-koppeling, wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Wat houdt de ketenstandaard bouw en techniek precies in?

In een notendop gaat het om een set van gestandaardiseerde afspraken en protocollen binnen de bouw- en technieksector om de samenwerking en communicatie tussen verschillende partijen in de bouwketen te verbeteren. Deze standaarden omvatten onder meer digitale formaten en protocollen voor het uitwisselen van informatie en gegevens tussen bijvoorbeeld architecten, ingenieurs, aannemers, leveranciers en overheidsinstanties.
ketenstandaard bouw

Wat is het doel van deze ketenstandaard?

Het doel van Ketenstandaard bouw en techniek is om de efficiëntie te verhogen, fouten te verminderen, en de transparantie en samenwerking te bevorderen tijdens het hele bouwproces. Door uniforme standaarden te hanteren, kunnen alle betrokken partijen naadloos met elkaar communiceren en informatie delen, wat leidt tot een soepeler verloop van projecten en uiteindelijk tot een verbeterde kwaliteit en kostenbeheersing binnen de bouw- en technieksector.
bouw en techniek verbonden

DICO-koppeling

Met de DICO-koppeling van Treetop Online ben je in een oogwenk verbonden met de hele bouwwereld. Geen stress meer met handmatige gegevensinvoer of eindeloos zoeken naar de juiste info. Met één klik ben je gelinkt aan belangrijke leveranciers.

Wat betekent dit voor jou? Simpelweg minder gedoe, minder fouten en meer tijd over! Geen gedoe meer met het bijhouden van prijswijzigingen of het worstelen met gegevensformaten. Met onze DICO-koppeling verloopt alles automatisch en foutloos.

Dus vergeet het gedoe en concentreer je op waar het echt om draait: het managen en realiseren van je bouwprojecten.

ketenstandaard bouw verbonden
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Meer informatie nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en leer hoe je jouw bouwbedrijf kunt verbeteren. Verbeter jouw werkprocessen met onze software voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online