Gereedschapsbeheer software

Beschik je al over een efficiënt systeem voor gereedschapsbeheer? Bij bouwprojecten is niet alleen kennis en expertise van belang, maar ook de juiste materialen en gereedschappen. Het is essentieel om het beheer van je gereedschappen en materialen goed te organiseren. Niets is namelijk zo hinderlijk en verstorend als het ontbreken van bouwmaterialen of gereedschappen op de bouwplaats, of dat ze niet op tijd arriveren. Treetop Online software biedt een oplossing hiervoor. Met onze online gereedschapsbeheer software heb je alle benodigdheden overzichtelijk op één plek, van bekisting tot slijptol. Alles is binnen handbereik, waardoor je efficiënter kunt werken en tijd bespaart.

Contact opnemen

Gereedschapsbeheer én naadloze koppeling met leveranciers

De software maakt een soepele verbinding met leveranciers mogelijk. Onze bouwsoftware is niet alleen tijdbesparend, maar verbetert ook je efficiëntie. Met automatische prijsupdates, gemakkelijke leverancierskoppeling en overzichtelijk beheer kun je je volledig concentreren op je projecten en werk je efficiënter. Treetop Online staat bekend om zijn naadloze integratie met jouw leveranciers. Standaard biedt Treetop Online een DICO-koppeling voor externe integratie, waardoor je snel en gemakkelijk verbinding maakt met de juiste leveranciers in de bouwsector. Door materialen rechtstreeks vanuit de software te bestellen, vereenvoudig je ook het inkoopproces. Zo haal je het maximale uit je middelen!
gereedschap

Grip op jouw gereedschap

Met onze software heb je de totale controle over je bouwmaterialen en gereedschappen. Ongeacht in welke fase van een project je je bevindt, je hebt alle benodigdheden binnen handbereik om je materialen en gereedschap te beheren. Je kunt nauwkeurig bijhouden waar alles zich bevindt, het verbruik analyseren en ervoor zorgen dat je projecten op schema blijven. Daarnaast heb je altijd toegang tot de meest recente prijzen. Op deze manier behoud je controle over je projecten en de bijbehorende kosten.
grip op gereedschapsbeheer

DICO-koppeling

Dankzij de standaard DICO-koppeling verbindt Treetop Online jouw bouwbedrijf naadloos met de rest van de bouwwereld. Met slechts één klik ben je direct gekoppeld aan belangrijke leveranciers in de bouwsector. Geen gedoe meer met handmatige gegevensinvoer of eindeloos zoeken naar de juiste informatie. Met een DICO-koppeling gebeurt dit allemaal automatisch. Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf? Het bespaart je simpelweg tijd, moeite en fouten. Je hoeft niet langer prijsupdates bij te houden of te worstelen met het delen van gegevens in het juiste formaat. Met een DICO-koppeling verloopt alles soepel, efficiënt en vooral nauwkeurig. Zo kun je je volledig concentreren op het beheren en realiseren van bouwprojecten.
DICO koppeling
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Wil jij profiteren van gereedschapsbeheer software?

Wil jij een efficiënt programma voor gereedschapsbeheer voor jouw bedrijfsvoering, allemaal op één platform? Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en leer hoe je jouw bouwbedrijf kunt verbeteren. Verbeter jouw werkprocessen met onze software voor de bouw!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online