Digitale werkbon in de bouw

Een doeltreffende werkbon is essentieel voor het succes van een bouwproject. Wij hebben met Treetop Online dé oplossing in huis! Met onze online software voor het eenvoudig invoeren en aanmaken van digitale werkbonnen, heb jij de meest efficiënte werkvoorbereiding voor jouw bedrijf. Deze handige tool biedt de mogelijkheid om je projecten op een efficiëntere manier te plannen en te beheren. Hierdoor bespaar je tijd en kun je je energie richten op de groei van jouw bedrijf!

Contact opnemen

Behoud complete controle op de werkplaats met de werkbon software

Stel je voor dat je niet langer gebonden bent aan stapels papieren plannen en tekeningen. Met digitale werkvoorbereiding zijn al je documenten keurig geordend op je computer of tablet. Dus ook jouw werkbonnen! Geen rompslomp meer met rondslingerende papieren en een overvloed aan mappen. Bovendien, wat dacht je van tijd besparen? Je kunt snel wijzigingen aanbrengen, direct updates delen en documenten naar je team sturen. Geen gedoe meer met het verspreiden van fysieke kopieën.
Digitale werkbon

Digitale werkbon = Kosten besparen

Wie voor Treetop Online kiest, kiest voor digitale werkvoorbereiding. Hiermee bespaar jij de nodige kosten! Door minder papier te gebruiken, zijn er minder afdrukken nodig en is er minder opslagruimte vereist. Dit resulteert niet alleen in geldbesparing, maar is ook milieuvriendelijk.
kosten besparen

Jouw eigen template voor je werkbonnen

Benieuwd naar een slimmere aanpak voor je werkvoorbereiding? Ontdek onze digitale cloudoplossing, Treetop Online. Hiermee kun je eenvoudig je eigen sjablonen maken en aanpassen voor al je werkvoorbereidingen. Voorkom dat je telkens hetzelfde moet doen. Gebruik simpelweg je eigen templates en pas ze aan zoals jij dat wilt. En het beste is: alles wat je nodig hebt om je werk te doen, is beschikbaar in de cloud. Zo heb je altijd en overal toegang, of je nu thuis, op kantoor of op de bouwlocatie bent. Tijd besparen, fouten verminderen en je werk efficiënter laten verlopen was nog nooit zo makkelijk!
digitale werkbon papieren
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Efficiënte registratie op jouw bouwplaats

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Bespaar jij ook door digitaal te gaan?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ga voor succes. Verbeter jouw werkprocessen door te digitaliseren met onze software voor de bouw en bouw efficiënter!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online