De kracht van werken in de cloud

Met onze innovatieve cloudoplossing bieden we jou de vrijheid en flexibiliteit om overal toegang te krijgen tot jouw bedrijfsgegevens, automatische updates te ontvangen en kosten te besparen door een eenvoudiger IT-onderhoudsproces. Klaar om te excelleren zonder gedoe? Werk slimmer, bouw beter met Treetop Online! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul hier het formulier in!

Wat is de meerwaarde van ERP software in de bouw?

Het implementeren en gebruiken van ERP-software in de bouwsector biedt een breed scala aan voordelen en mogelijkheden die van onschatbare waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf. Sta je klaar om van deze mogelijkheden te profiteren van de voordelen die ERP-software te bieden heeft? Laten we samen groeien en jouw bedrijf de upgrade geven die het verdient!

Treetop Online | dé online bouwsoftware tool

Welke voordelen biedt werken in de cloud jou?

Kiezen voor cloudsoftware betekent vrijheid en flexibiliteit in jouw bedrijfsvoering. Met de cloudoplossing van Treetop Online heb je overal toegang tot jouw ERP, automatische updates worden verzorgd, en het systeem is flexibel en schaalbaar. Dit betekent minder IT-gedoe en kostenbesparingen door een eenvoudiger IT-onderhoudsproces. Met een vast maandelijks bedrag heb je directe toegang tot jouw gegevens, veilig en zonder zorgen over back-ups. Ontdek alle voordelen overzichtelijk op één plek en werk slimmer, bouw beter!

Bouwsoftware cloud

Veilig werken in de cloud

Wanneer je kiest voor werken in de cloud kies je voor maximale veiligheid. Met cloud-oplossingen worden zorgen over back-ups en het verlies van gegevens verleden tijd. Treetop Online biedt jouw bouwbedrijf de vrijheid om te excelleren in waar je goed in bent - het realiseren van fantastische bouwprojecten - zonder je druk te maken over ingewikkelde IT-kwesties of infrastructuurproblemen. Dit maakt werken in de cloud niet alleen interessant, maar ook uiterst betrouwbaar en zorgeloos.

Veilig werken in de cloud

Wie zitten er al in de cloud?

Werken in de cloud wordt steeds meer mainstream. Uit een rapport van IDC blijkt dat ongeveer 90% van de kleine bedrijven en startups cloudservices gebruiken voor verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering, zoals e-mail, opslag, samenwerkingstools en meer. Ook middelgrote en grote ondernemingen omarmen de cloud. Volgens een enquête van Deloitte is ongeveer 70% van de middelgrote en grote bedrijven wereldwijd actief bezig met het implementeren van cloudoplossingen. Kortom, kleine tot aan grote bedrijven in verschillende sectoren hebben werken in de cloud omarmd. Ben jij er ook klaar voor?

Bouwsoftware ERP
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Ook in de cloud werken? Ga voor een demo!

Onze experts kunnen altijd langskomen voor een kop koffie, maar we kunnen je ook online meenemen door de software. Laat het ons gerust weten en dan zorgen wij ervoor dat we een afspraak met je inplannen.

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online