Btw-aangifte voor de bouw

Btw-aangifte doen... Uiteraard is dit ook een thema voor de bouw. Hoe pakken jullie dit aan? Losse papieren naar de accountant brengen en gedoe met kwijtgeraakte papieren en er vervolgens achter komen dat er ergens ook nog een Excel-bestandje staat opgeslagen met relevante informatie voor de aangifte. Kortom, gedoe... Met de software van Treetop Online heb jij al jouw papieren voor de btw-aangifte netjes opgeslagen op één platform! Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben? Klik dan op de button hier onder.

Contact opnemen

Alles voor de btw-aangifte overzichtelijk

Met Treetop Online behoort het gedoe met stapels papieren en Excel-sheets tot het verleden. Alles verloopt volledig digitaal en efficiënt. Belangrijke documenten en informatie zijn gemakkelijk toegankelijk, waardoor het risico op verlies of verwarring wordt geminimaliseerd. Bovendien staat alles overzichtelijk klaar voor de btw-aangifte, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het succesvol afronden van jouw bouwprojecten.
btw aangifte

Alle documenten in de cloud

Optimaliseer je bouwprojecten en profiteer van de voordelen van cloudtechnologie met de projectadministratie- en projectbeheerfuncties van Treetop Online. Altijd en overal toegang, moeiteloos beheer en geen gedoe - werk slimmer voor betere resultaten. Leg gemakkelijk je projectgegevens vast en pas ze aan, of het nu gaat om grote projecten, kleinere klussen of veranderingen in omvang. Met slechts een paar klikken importeer je een CUF-berekening of zet je jouw Treetop Online berekening om in een projectbegroting.
btw bouw cloud

Minder faalkosten door onze software

Onderzoek toont aan dat faalkosten bij bouwprojecten gemiddeld ongeveer 10% van de omzet uitmaken. Door de functie projectbeheer worden fouten verminderd doordat handmatige gegevensinvoer zoveel mogelijk wordt vermeden. Met digitale projectadministratie worden berekeningen automatisch uitgevoerd en gegevens nauwkeurig opgeslagen. Het gevolg? Minder zorgen over fouten die tijd en geld kosten.
faalkosten btw aangifte
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Gemakkelijker jouw btw-aangifte regelen?

Op zoek naar een alles-in-één oplossing voor de administratie van jouw bedrijf? Neem nu contact met ons op voor een demo en ontdek hoe onze software jouw bouwbedrijf kan optimaliseren. Verbeter jouw werkstromen met onze bouwsoftware!

Demo aanvragen
William consultant
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online