Waarom ERP specifiek voor de bouw?

Het selecteren van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) is een cruciale stap voor elk bouwbedrijf. Een goed gekozen ERP-systeem kan de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid van je bedrijf aanzienlijk verbeteren. In deze opzet bespreken we wat ERP is, hoe je een ERP-systeem kiest, waarom een bouwspecifieke ERP-oplossing een overweging is én wat Treetop Online te bieden heeft.

Contact opnemen

Wat is ERP?

ERP (Enterprise Resource Planning), nee dit is niet het nieuwste gereedschapsmerk - of toch wel? Het is in ieder geval een alles-in-één softwareplatform dat de processen van een bedrijf automatiseert en stroomlijnt. Dit omvat onder andere financiën, projectbeheer, inkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer en projectmanagement. Voor bouwbedrijven biedt een ERP-systeem specifieke voordelen zoals betere projectcoördinatie, nauwkeurige kostenbewaking en verbeterde resourceplanning en urenregistratie mogelijkheden vanaf de bouwplaats.
Treetop Online | dé online bouwsoftware tool

Hoe kies je een ERP? Een aantal overwegingen!

Het kiezen van een ERP-systeem is een lastige stap. Wij gaan je helpen om wat overwegingen in je op te nemen voordat je een keuze maakt. Er spelen veel factoren bij het kiezen van een softwarepakket. Lees verder voor de overwegingen die jij kunt nemen.
Bouwsoftware

Gebruiksvriendelijk gereedschap

Een intuïtieve en eenvoudige interface betekent dat er geen uitgebreide training nodig is. Iedereen binnen je bedrijf kan er direct mee aan de slag, wat de implementatie versnelt en de productiviteit verhoogt.
ERP

Wat zijn de voordelen van cloud?

Altijd-en-overal beschikbaar,  dus werk vanaf elke locatie en elk apparaat met internettoegang. Je hebt automatisch een beschermde omgeving voor je gegeven, je bent daardoor beschermt tegen tegen cyberdreigingen zoals hacks. Het mooie is dat service en onderhoud zijn inbegrepen, waardoor je geen extra kosten hebt voor updates of onderhoud aan fysieke servers of de software. Je weet waar je aan toe bent, de rest regelt je software cloud provider, zoals wij van Treetop Online.
Bouwsoftware cloud

Wat is de schaalbaarheid, wat als mijn bedrijf groeit?

Cloudgebaseerde oplossingen groeien mee met je bedrijf en passen zich aan jouw unieke behoeften aan. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, de ERP-oplossing kan eenvoudig worden opgeschaald. Wij groeien met je mee!
Veilig werken in de cloud

Alles-in-één oplossing of veel koppelingen?

Voorkom ingewikkelde koppelingen en integraties door te kiezen voor een alles-in-één oplossing. Dit vereenvoudigt het beheer en zorgt voor een soepelere werking van je bedrijfsprocessen. Bekijk snel alle functionaliteiten van Treetop Online.
Bouwsoftware ERP

Vaste kosten vs. Grote investeringen

Een vaste maandelijkse prijs maakt je kosten voorspelbaar en beheersbaar, in tegenstelling tot een grote eenmalige investering op software of nieuwe servers. Dit helpt bij het budgetteren en voorkomt onverwachte uitgaven. Je weet waar je aan toe bent en je betaalt per gebruiker.
Treetop Online beginnen

Waarom een bouwspecifieke softwareoplossing?

Een bouwspecifieke oplossing biedt tal van voordelen die generieke systemen niet kunnen bieden. Veel generieke ERP-systemen missen bouwspecifieke functionaliteiten die essentieel zijn voor het efficiënt beheren van bouwprojecten. Bij Treetop Online hebben we meer dan 60 jaar ervaring in de bouwsector, en deze kennis is verwerkt in ons systeem.
Meer minderwerk
+
Jaar kennis van de bouw
+
Collega's
Binnen uur
Up-and-running
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over software voor de bouw? Wij staan klaar met een antwoord! We hebben een uitgebreide lijst met FAQ’s voor je samengesteld. Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg direct duidelijkheid!

Stel een vraag
Wat kan ik met Treetop Online? Treetop Online chevron primary element

Treetop Online is een cloud software oplossing voor bouwbedrijven. Het biedt een scala aan functies die je hier in één praktisch overzicht kunt vinden.

Is mijn bedrijf te groot of te klein voor jullie oplossing?  Treetop Online chevron primary element

Treetop online is er ook voor de kleinere bouwbedrijven tot 3 gebruikers. De oplossing groeit dagelijks en groeit zo ook mee met de grootte van jouw bedrijf. Chat met ons en laat de treetop online scan doen! 

Waarom moet ik mijn bedrijfsprocessen digitaliseren?  Treetop Online chevron primary element

Het zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter, foutloos en overzichtelijk kunt werken. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt gemak. Wil je weten welke tips? Bekijk het hier.

Hoe kan ik een demonstratie aanvragen? Treetop Online chevron primary element

Je kan snel een duidelijk beeld krijgen van onze oplossing door de fly-over te bekijken. Uitgebreide informatie over alle functies vind je hier. Wil je meer weten of zien? Neem contact op voor de extra mogelijkheden en een demonstratie van één van onze experts.  

Is er een proefperiode mogelijk? Treetop Online chevron primary element

Nee, er is geen proefperiode mogelijk. Het is wel mogelijk om een demo aan te vragen. 

Belangrijke eigenschappen
Treetop Online makkelijk in gebruikTreetop Online makkelijk in gebruik
Makkelijk te gebruiken
Treetop Online specifiek voor de bouwTreetop Online specifiek voor de bouw
Specifiek voor de bouw
Treetop Online veilige cloudoplossingTreetop Online veilige cloudoplossing
100% cloud – 100% veilig
Makkelijk te gebruiken

Jij wilt bouwen en je bedrijf goed runnen. En voor de rest? Geen ingewikkelde programma’s, geen dure oplossingen of complexe techniek. Treetop Online is makkelijk te gebruiken en allesomvattende software die speciaal voor de bouw is ontwikkeld. Snel aan de slag zonder gedoe. Dat bespaart niet alleen tijd en energie maar geeft je vooral de vrijheid om te focussen op waar je goed in bent: bouwen!

Vrijblijvende demo voor jou!

Met Onze software is ontworpen om je projecten efficiënt te beheren, kosten te verlagen en je bedrijf te laten groeien. Maak vandaag nog de overstap naar Treetop Online en ontdek hoe wij je kunnen helpen de toekomst van jouw bouwbedrijf te transformeren. Boek een demo of laat een expert je adviseren over de mogelijkheden. Kies voor Treetop Online en investeer in de toekomst van jouw bouwbedrijf.

Boek je demo hier!
Bram Software
Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online