Nieuws en updates Nog 1 dag

Nog 1 dag!

Nog één dag voor lancering! We zijn erg enthousiast om onze bouwteams productiever te maken. Ben jij er ook klaar voor? Hier zijn wat handige weetjes over de bouwsoftware van Treetop Online.

Handig weetje: Is mijn bedrijf geschikt voor Treetop Online bouwsoftware?

Treetop Online is ook beschikbaar voor kleine bouwbedrijven tot en met 3 gebruikers. De functionaliteit wordt voortdurend uitgebreid en past zich aan de omvang van jouw bedrijf aan. Neem contact met ons op en laat ons de Treetop Online scan uitvoeren!

De inzet van cloudgebaseerde software in de bouwsector heeft de afgelopen jaren grote voordelen gebracht. Dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid van deze oplossingen kunnen bouwbedrijven hun workflows verbeteren, samenwerking bevorderen en projecten efficiënter beheren. Treetop Online speelt hierop in door een breed scala aan functionaliteiten aan te bieden, van projectbeheer tot financiële administratietools.

Handig weetje: Zijn toekomstige updates inbegrepen?

Ja, bij ons worden automatische updates op de achtergrond uitgevoerd. Dat is een van de voordelen van het werken met een cloudoplossing. We implementeren voortdurend verbeteringen, toevoegingen en uitbreidingen, allemaal via kosteloze geautomatiseerde updates. Als klant merk je hier niets van.

Handig weetje: Hoe makkelijk is het om te gaan werken met Treetop Online?

Nadat je onze software hebt aangeschaft, ontvang je inloggegevens en begeleiding bij het instellen ervan. Vanaf dat moment kun je zelf aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen en beginnen. We zijn er om je te ondersteunen!

Hoe kom ik meer te weten?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom onze innovatieve bouwsoftware? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste exclusieve updates en toegang tot onze nieuwe bouwsoftware!


Ontdek hoe Treetop Online jouw bouwproces kan optimaliseren en jou efficiënter laat werken. De toekomst van de bouw wacht op jou!

Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online