Nieuws en updates klantpanel aan de slag met nieuwe cloudoplossing voor de bouw | Treetop Online

Klantpanel Treetop Online aan de slag met de nieuwe cloudoplossing voor de bouw!🚀

Afgelopen week was het zover: de middag voor ons klantpanel voor de lancering van onze gloednieuwe cloudoplossing! Hier is een kort verslag van deze inspirerende en superfrisse bijeenkomst.

Wat een energie!

Onze panelleden, variërend van ZZP’ers tot IT-wizards van lokale bouwbedrijven, kwamen bijeen om ideeën en ervaringen met ons te delen over software binnen hun bouwbedrijf én om als eerste te starten met het gebruik van Treetop Online. Dit is waar onze klanten uit het panel en onze community voor staan – een mooie mix van denkers en doeners!

Het hoogtepunt van de dag?

Zonder twijfel het directe contact met onze klanten. Tijdens interactieve sessies en workshops heeft het klantpanel rechtstreeks invloed uitgeoefend op de ontwikkeling en draagvlak van onze nieuwe cloudoplossing. We hebben jullie feedback verzameld en die wordt meteen verwerkt in de software. Onze klanten zijn niet alleen gebruikers, maar mede-makers van ons verhaal. Samen hebben we nagedacht over de beste manieren om ons product te lanceren en te promoten. Aan de creativiteit van het klantpanel ligt het in ieder geval niet, wat een energie!

Start van een gave reis

Deze klantpanelmiddag was niet zomaar een evenement. Het was de start van een gave reis. We kunnen niet wachten om onze cloudoplossing met de bouwwereld te kunnen delen, wetende dat jullie er een onmisbaar deel van zijn.

Samen maken we de toekomst helder en beter, voor de bouw. ✨🚀

#klantpanel #cloudoplossing #Samenwerking

Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online